Direct contact

Maak kennis met MchL. Deze bedrijven deden dat ook.

Een gebruiksvriendelijk website ontwerp zorgt ervoor dat bezoekers makkelijk door uw website kunnen gaan en direct de juiste informatie of producten zullen vinden (het doel van de website).

Bovendien is de structuur van uw website ontwerp (meestal met een zogenaamd CMS) en de opbouw van het grafisch ontwerp bepalend of Google en andere zoekmachines uw website in de top 10 van de zoekmachines opnemen.

Hou bij het grafisch website ontwerp van de website rekening met elementen waarmee de klant contact met uw organisatie kan opnemen (dat is vaak het doel van de website). Het doel van de website kunt u duidelijk maken aan de hand van zogenaamde "actie buttons", zoals "Neem contact op" of "Vraag offerte aan". Deze moeten eigenlijk altijd in beeld staan.

Zo is er een lijst van 'website ontwerp items, waar rekening gehouden moet worden bij de bouw en ontwerp van een website. MchL geeft u graag tekst en uitleg.

maak-kennis-left

Stel uw vraag

Contact via e-mail heeft de voorkeur in het geval het telefonisch niet lukt.

Spoedgeval

Spoed en u krijgt geen telefonisch contact stuur dan een sms of e-mail.

Helpdesk

Bent u klant dan staat MchL altijd voor u klaar om te helpen waar dat kan. U kunt zelfs om hulp vragen op zaterdag of zondag als het echt niet kan wachten.