home

belmailroute

website-responsive

belmailroute

website-responsive

belmailroute

google

Om hoger in Google te komen is er maar één ding wat belangrijk is, tijd steken in optimalisatie van uw website pagina's. Vertel Google wat uw bedrijf doet en werk samen met Google.

Doe een onderzoek naar 'zoekwoorden' die bij uw bedrijf passen. Maak daar pagina's van die voldoen aan de 'checklist' van Google en laat Google weten van het bestaan van deze pagina's.

Gevonden worden op Google kan van groot belang zijn voor een onderneming. Namelijk doordat je gevonden wordt op Google, ga je potentiële klanten over de vloer krijgen.

Hoger in Google, ga voor pagina 1

Kijk naar uw eigen surfgedrag, kijk u wel eens op pagina 2 van Google? Zelden waarschijnlijk, zet dus in op pagina één. Doet u niets dan gebeurt er ook niets. MchL vertelt u graag vrijblijvend wat 'zoekmachine optimalisatie en website optimalisatie' voor u kan betekenen op het gebied van 'hoger in Google'

Kosten aangaande 'Hoger in Google'

De kosten voor zoekmachine optimalisatie hangen samen met een aantal zaken. Heeft u zelf iemand die meewerkt? Met hoeveel woorden wilt u aan de slag? Wat zijn uw doelen? Na het vrijblijvende gesprek weet u meer. Neem voor meer informatie contact op.

Domeinnaam registratie

Welke domeinnaam u ook wilt registreren, Machiel kan elke gewenste vrije naam voor u registreren.

Website hosting

Uw website moet in een veilige en snelle omgeving gehost worden. Machiel van Veen heeft eigen servers die snel en goed zijn

Helpdesk

Bent u klant bij Machiel van Veen dan sta ik (bijna) 24 uur per dag voor u klaar. U kunt zelfs om hulp vragen op zaterdag of zondag. Is er echt spoed vereist dan stel ik u niet teleur.

Copyright © | Machiel van Veen | Website bouw & beheer | Dijkstraat 122 | 3904 DJ | Veenendaal | T: 06-538 779 72 | info@mchl.nl