Website bouw en onderhoud

Bij het bouwen van een website komen veel verschillende diciplines om de hoek kijken. Er zijn ook vele manieren om naar een website te kijken. Belangrijk is wat u voor ogen heeft met uw website. Er zijn 1001 mogelijkheden.

Voordelen van een website:

- u kunt uw producten en diensten eenvoudig adverteren
- uw website is voor iedereen wereldwijd! toegankelijk
- een beter bedrijfsimago met meer/extra naambekendheid
- altijd bereikbaar/toegankelijk/te raadplegen dag en nacht 24/24
- online aanwezigheid schept vertrouwen
- kosten besparend, minder adverteren in kranten of tijdschriften
- de potentiële klant vindt uw contactgegevens snel terug
- altijd de laatste update, laatste weetjes
- een professionele uitstraling en imago
- goede positie in zoekmachines leidt tot meer bezoekers

Een website kunt u zien als een volwaardig personeelslid!

Als u er zo naar kijkt zijn de kosten overzichtelijk. Daarbij, een website zal zich niet ziek melden of op vakantie gaan, werkt dag en nacht. Een website kan daadwerkelijk geld voor u verdienen. Een website is 24/7 365 dagen per jaar beschikbaar. Een website kan afwezigheid afhandelen door u antwoordapparaat te laten verwijzen naar uw website. U kunt online klanten werven door slim gebruik van diverse media.

Website ontwerpen

Een gebruiksvriendelijk website ontwerp zorgt ervoor dat uw potentiële klanten makkelijk door uw website kunnen klikken en direct de juiste informatie of producten zullen vinden (het doel van de website). Bovendien is de structuur van uw website ontwerp (meestal met een zogenaamd CMS) en de opbouw van het grafisch ontwerp bepalend of Google en andere zoekmachines uw website in de top 10 van de zoekmachines opnemen.

Hou bij het grafisch website ontwerp van de website rekening met elementen waarmee de klant contact met uw organisatie kan opnemen (dat is vaak het doel van de website). Het doel van de website kunt u duidelijk maken aan de hand van zogenaamde "actie buttons", zoals "Neem contact op" of "Vraag offerte aan". Deze moeten eigenlijk altijd in beeld staan. Zo is er een lijst van 'website ontwerp items, waar rekening gehouden moet worden bij de bouw en ontwerp van een website. MchL geeft u graag tekst en uitleg.

Website onderhouden

Website onderhoud zou simpel moeten zijn, maar in de praktijk lopen veel bedrijven tegen problemen aan. Een website onderhouden vraagt ook kennis van het systeem achter uw website. U hebt een kleine wijziging, maar weet niet hoe u deze op de website krijgt. Of u hebt er simpelweg geen tijd voor. Wij kunnen u helpen bij het onderhouden van uw website, door uw website bijvoorbeeld te voorzien van een CMS of we kunnen wijzigingen aan een bestaande website snel en efficiënt uitvoeren. Daarbij kunt u denken aan zaken zoals het aanpassen van teksten/afbeeldingen/formulieren, een nieuwe layout, zoekmachine optimalisatie of advies over Internet Marketing.

Waarom een website onderhouden?

Het kan zijn dat u teksten of foto's aan wilt passen of een pagina wilt toevoegen, maar waarom zou u onderhoud verrichten aan uw website als u geen wijzigingen heeft? Heel simpel; Een website veroudert in de loop van de tijd. Er komen nieuwe browsers, die wellicht uw website anders weergeven dan u zou willen. Bezoekers verlaten waarschijnlijk voortijdig uw site als deze niet meer helemaal werkt. Niets is zo vervelend als een foutmelding in het contactformulier of de melding "Deze pagina kan niet worden gevonden".

Dat is een reden om uw website te onderhouden. Website onderhoud kan door MchL gedaan worden middels een strippenkaart, u weet dan precies welke maximale kosten u maakt.

Content Management Systeem (CMS)

Met behulp van een WYSIWYG-editor (What You See Is What You Get Editor) kunt u direct de inhoud wijzigingen op de pagina's waar deze getoond wordt.

CMS ook voor bestaande websites

Het Content Management Systeem is ook toepasbaar in uw bestaande website. Het is in uw site in te voeren zonder dat de vormgeving van uw website aangepast moet worden. Vanzelfsprekend is het geen enkel probleem om gelijktijdig aanpassingen / verbeteringen in uw bestaande site door te voeren naar gelang uw wensen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Eenvoudig uit te breiden CMS

Het contentent management systeem is klaar voor de toekomst! Later- uitbreiden of aanpassen van uw website vormt geen enkel probleem bij het gebruik van het Content Management Systeem. Zo heeft u altijd een systeem dat zich geheel aanpast naar uw wensen en eisen.

Domeinnaam

Een domeinnaam heeft een grote waarde voor een bedrijf. Iemand die u kent en zoekt, zoekt automatische met uw naam. Maar een domeinnaam kan ook gekoppeld worden aan uw dienst. Bent u een bakker, dan is de naam www.bakker-naam.nl beter dan alleen www.naam.nl.

Webhosting

Om uw website te kunnen presenteren moet uw site worden opgeslagen op een computer die dag en nacht in verbinding staat met Internet. Het verhuren van dit stukje ruimte voor uw pagina heet 'hosting'. Natuurlijk moet uw site ook te vinden zijn onder een bepaalde naam. Dit wordt de 'domeinnaamregistratie' genoemd. Deze zogenaamde domeinnaam (b.v. www.uwbedrijfsnaam.nl) verwijst naar de computer (server) waar de site geparkeerd staat. MchL werkt met eigen servers die dag en nacht in de gaten worden gehouden.

Deel op Social Media