Website onderhouden en beheren

Website onderhoud en beheer zou simpel moeten zijn, maar in de praktijk lopen veel bedrijven tegen problemen aan.  Een website onderhouden vraagt ook kennis van het systeem achter uw website. U hebt een kleine wijziging, maar weet niet hoe u deze op de website krijgt. Of u hebt er simpelweg geen tijd voor.

Wij kunnen u helpen bij het onderhouden van uw website, door uw website bijvoorbeeld te voorzien van een CMS of we kunnen wijzigingen aan een bestaande website snel en efficiënt uitvoeren. Daarbij kunt u denken aan zaken zoals het aanpassen van teksten/afbeeldingen/formulieren, een nieuwe layout, zoekmachine optimalisatie of advies over Internet Marketing.

Waarom een website onderhouden?

Het kan zijn dat u teksten of foto's aan wilt passen of een pagina wilt toevoegen, maar waarom zou u onderhoud verrichten aan uw website als u geen wijzigingen heeft? Heel simpel; Een website veroudert in de loop van de tijd. Er komen nieuwe browsers, die wellicht uw website anders weergeven dan u zou willen. Bezoekers verlaten waarschijnlijk voortijdig uw site als deze niet meer helemaal werkt. Niets is zo vervelend als een foutmelding in het contactformulier of de melding "Deze pagina kan niet worden gevonden".

Dat is een reden om uw website te onderhouden. Website onderhoud kan door MchL gedaan worden middels een strippenkaart, u weet dan precies welke maximale kosten u maakt. 


TAGS: webmaster, webmaster gezocht, onderhoud website, website onderhouden.


Deel op Social Media